Technisch Onderwijs Assistent – Rotterdam

Introductie

Voor een school voor havo en vwo zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke TOA. Ben jij 4-5 dagen in de week beschikbaar en heb je ervaring met het vak dan komen wij graag in contact met jou!

Organisatie

Het primaire uitgangspunt is dat de school een bijdrage levert aan de vorming van leerlingen. Voor een school voor havo en vwo is die bijdrage vanzelfsprekend wat betreft de intellectuele vorming. Er vindt echter ook door de jarenlange omgang met elkaar een sociale en maatschappelijke vorming plaats. De school wil daaraan richting geven. Uitgangspunt daarbij is, dat mensen die kunnen handelen in vrijheid, zich bewust voelend van hun verantwoordelijkheid voor anderen, niet alleen in staat zijn zich in deze wereld te handhaven, maar ook kunnen meewerken aan een betere wereld. De school dient een klimaat te scheppen, waarin de leerlingen zich van deze vrijheid en verantwoordelijkheid bewust worden en deze aandurven.

Functie

Tot jouw taken behoren:

  • Voorbereiding en uitvoering van, ondersteuning bij en eventueel het bedenken van nieuwe experimenten en proefjes
  • Begeleiding van leerlingen en ondersteuning in het houden van orde in de klas
  • Verrichten van onderhoudswerkzaamheden en schoonmaken van instrumenten
  • Beheer van voorraden en inventaris
  • Daarnaast bewaakt de TOA de veiligheid door o.a. locatiebeheer te adviseren en denkt hij mee over de aanschaf van materiaal

Functie eisen

  • MBO opleiding Technisch Onderwijs Assistent of ervaring met het vak binnen het voortgezet onderwijs
  • Je bent per direct beschikbaar voor 4-5 dagen in de week tot medio mei en mogelijk langer

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO Onderwijs. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze docenten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Liesbeth Maas 06-10992261

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via onze website en motiveer waarom jij in aanmerking denkt te komen voor deze functie. Je kunt ook een sollicitatiebrief met cv sturen naar liesbeth@dedetacheerders.nl

Labels:, , ,