Verpleegkundige (niv. 4) / Verzorgende IG – Hilversum

Introductie

Ben jij een Verpleegkundige of Verzorgende IG uit omgeving Hilversum en heb jij altijd al in een zorgvilla willen werken? Zoek dan niet verder! 

Organisatie

Deze zorgvilla maakt onderdeel uit van een zorggroep, waar diverse zorgvilla’s bij aangesloten zijn. De zorgvilla in Hilversum is een nieuwbouw villa met klassieke uitstraling. De villa beschikt over 21 luxe huurappartementen, verdeeld over drie woonlagen. 

Functie

Je levert een professionele bijdrage aan de sfeer in de villa waardoor de bewoners zich welkom en thuis voelen. Je bent mede verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging én het scheppen van een prettig woon- en leefklimaat voor de bewoners. Je hebt een belangrijke signaalfunctie. Als je veranderingen in de zorgvraag van de bewoners constateert, bespreek je dit met je collega’s en met de locatiemanager. Je maakt deel uit van een team en ontvangt leiding van de locatiemanager. Werkzaamheden worden uitgevoerd conform het zorgplan, actuele wet- en regelgeving én richtlijnen die je rechtstreeks ontvangt van de locatiemanager.

Functie eisen

Je werkt op MBO niveau 3 of 4 en hebt een afgeronde relevante vooropleiding bijvoorbeeld diploma Verzorgende (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4) of een andere vergelijkbare opleiding. Je beheerst verschillende verpleegtechnische vaardigheden én hebt bij voorkeur ruime werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Een dienstverlenende instelling, deskundigheid, flexibiliteit, communicatieve én sociale vaardigheden zijn in deze rol belangrijk.

Aanbod

– De salariëring is voor Verzorgende niveau 3 conform CAO VVT schaal 35 en voor Verpleegkundige niveau 4 conform CAO VVT schaal 40;
– Leuke collega’s in een vast team!


Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 010-2886604 en vragen naar Heleen of Esther.

Labels:, ,