Verpleegkundige Verpleegtechnisch team (ook ZZP) – omgeving Helmond

Introductie

Voor een verpleegtechnisch team in de thuiszorg zoeken wij een Verpleegkundige niveau 4 of 5, ZZP’ers zijn ook van harte welkom!

Organisatie

Deze toonaangevende zorginstelling heeft meerdere vacatures op meerdere locaties intra- en extramuraal in de ouderenzorg!

Functie

Wij zoeken een verpleegkundige niveau 4 of 5 voor de periode van 1 november/ 1 december 2018 tot 1 maart 2019. De opdracht is voor 20-24 uren per week, waarbij het belangrijk is dat je in het rooster van het Verpleegkundig Technisch Team meedraait. Ook werk je om het weekend (even weekenden) en wisselende diensten tussen 7.30-22.30 uur (geen nachten).

Graag komen we in contact met een enthousiaste ZZP-er/uitzendkracht die dit team een half jaar wil ondersteunen met zijn/haar kennis en kunde.

Functie eisen

– Diploma voor Verpleegkundige niveau 4/5;
– Bekwaam voor het leveren van hoog complexe zorg (intraveneuze handelingen, capd/apd en complexe wondzorg/vac-therapie);
– Referentie;
– Recente VOG, rijbewijs en in het bezit of beschikbaarheid hebben van een auto.


Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Merel Veenman, recruiter bij de Detacheerders. Solliciteren kan via onze website of bel ons voor meer informatie!

Sollicitatie

Merel Veenman 010-2886604 / 06-13148899/ merel@dedetacheerders.nl.

Labels:, , ,