Open Sollicitatie
Whatsapp

Verzorgende IG 20 uur – Extramuraal – Krimpenerwaard

Verzorgende IG 20 uur – Extramuraal – Krimpenerwaard

Introductie

Voor een opdrachtgever in regio Krimpenerwaard zoeken wij een leuke en enthousiaste Verzorgende IG voor minimaal 20 uur! Wil jij aan de slag in de thuiszorg? Dan hebben wij leuke mogelijkheden!

Organisatie

De thuiszorgteams zijn onderdeel van een grote zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland. Deze organisatie biedt ook intramurale zorg aan PG- en somatische cliënten in hun verpleeghuizen.

Functie

Je gaat als ZZP Verzorgende IG aan de slag in een thuiszorgteam. Je richt je op het met gerichte ondersteuning de zelfredzaamheid van cliënten zoveel mogelijk op hetzelfde niveau te houden. Je verleent ADL-zorg, dient medicatie toe en biedt ondersteuning aan mantelzorgers.


Functie-eisen

– Je beschikt over een diploma verzorgende IG

– Je kunt goed zelfstandig werken;

– Je beschikt over rijbewijs met eigen vervoer.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen op telefoonnummer 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en