Verzorgende IG – Intramuraal Avonddiensten (Tijdelijk) – Regio Gouda

Introductie

Ben je Verzorgende IG en ben je per direct beschikbaar om avonddiensten te werken? Dan zoeken wij jou!

Functie

In de functie van Verzorgende IG help je de ouderen bij hun persoonlijke verzorging, je verzorgt wonden en je signaleert veranderingen. Daarnaast stimuleer je de bewoners om zoveel mogelijk nog zelf te doen. Doordat de ”vaste avonddienstmedewerker” van dit huis tijdelijk uitvalt, komt er een groot aantal avonddiensten open te staan. De periode is onbekend, maar we gaan uit van minimaal een maand. Deze opdracht is perfect voor ZZP’ers of medewerkers die een tijdelijke baan zoeken. De avonddienst is van 15.45-23.00 uur.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg
  • Je bent per direct beschikbaar

Aanbod

In overleg bepalen wij jouw uurtarief, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je uiteraard reiskostenvergoeding. Mocht je een langere periode via ons werken, dan willen we graag in je investeren! Wij denken met je mee wanneer je (opfris)cursus of opleiding nodig hebt.

Inlichtingen

Wil je meer weten? Bel of mail naar:

Heleen Sissing | Recruiter

06-30156555 | heleen@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan nu via de button!

De Detacheerders is een jong en dynamisch bedrijf. Bij ons zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. Een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract behoren allemaal tot de mogelijkheden!

Labels:, , ,