Stuur ons een whatsapp

Verzorgende IG – Regio Helmond

Introductie

Wil jij als Verzorgende IG (ZZP) aan de slag in regio Helmond? Heb je affiniteit met thuiszorg of werk je liever intramuraal? Ben jij ZZP-er of uitzendkracht? Lees dan snel verder!

Organisatie

Een organisatie in Limburg waar eerlijke en open communicatie hoog in het vaandel staat. Met een ruim assortiment aan afwisselende zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra staat deze organisatie klaar voor iedereen die zorg nodig heeft.

Functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Verzorgende IG voor verschillende doelgroep intra- en extramuraal. Je helpt cliënten met een zorgbehoefte. De werkzaamheden zullen bestaan uit de bekende verzorgende IG werkzaamheden, zoals voornamelijk de verpleegtechnische handelingen en ADL. Ook rapporteren en contact met derden komen aan bod, zoals bijvoorbeeld huisarts en het systeem van de cliënt.

Functie-eisen

Als Verzorgende IG:

– ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3;

– beschik je over goede communicatieve eigenschappen;

– ben je flexibel en geduldig;

– ben je zelfstandig;

– ben je sociaal, enthousiast en betrokken

– kun je probleemloos een VOG overleggen;

– beschik je over een KvK-uittreksel indien je ZZP’er bent.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT of jouw tarieven worden besproken in overleg. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 073 704 02 78.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in regio Helmond werken als verzorgende IG? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Labels:, ,