Stuur ons een whatsapp

Verzorgende IG – Roermond Thuiszorg

Introductie

Wil jij als Verzorgende IG (ZZP) aan de slag in de thuiszorg bij een leuke organisatie? Wil je in dienst, ben je ZPP-er of uitzendkracht? Lees dan snel verder!

Organisatie

Een organisatie in Limburg waar eerlijke en open communicatie hoog in het vaandel staat. Met een ruim assortiment aan zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra staat deze organisatie klaar voor iedereen die zorg nodig heeft van jong tot oud.

Functie

Wij zijn op zoek naar een Ervaren Verzorgende IG voor intramuraal ZZP voor een opdracht van een half jaar. Het liefst iemand met coördinerende capaciteiten. Je helpt je cliënten met een zorgbehoefte.Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Rapporteren en contact met derde partijen.

Functie eisen

Verzorgende IG:

Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3

Je hebt goede communicatieve eigenschappen

Je bent flexibel en geduldig

Je bent sociaal, enthousiast en betrokken

VOG

KvK- uittreksel

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kan je contact opnemen via 06-13148899/010-2886604 en vragen naar Merel. Of stuur je cv naar merel@dedetacheerders.nl.

Sollicitatie

Is dit echt iets voor jou? Solliciteer dan nu via de button!

Labels:, ,