Stuur ons een whatsapp

Bel ons direct!

(010) 288 66 04

Verzorgende IG thuiszorg – Wassenaar

Introductie

Voor een grote thuiszorg organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven Verzorgende IG voor verschillende teams in Wassenaar voor 24-28 uur per week!

Organisatie

Je gaat aan het werk voor een grote thuiszorg organisatie in één van de vier hechte teams in Wassenaar. Zij werken vanuit twee locaties waardoor je jouw team altijd dichtbij hebt staan.

Functie

Als verzorgende IG ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van de zorg. Je komt cliënten met verschillende problematiek tegen. Je ondersteunt en begeleidt cliënten en zorgt er op deze manier voor dat ze langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent er voor de verpleegtechnische handelingen maar ook voor de persoonlijke verzorging. Je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie en rapporteert dit. Verantwoordelijkheden ga jij niet uit de weg en je zoekt altijd de beste oplossing voor jouw cliënten. Onderweg heb je regelmatig contact met je collega’s.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende 3IG
  • Je bent enthousiast en positief ingesteld
  • Je beschikt over inlevingsvermogen en bent flexibel
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijnen, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team Zorg op 010-2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande button!

Stuur deze vacature door:

Labels:, , ,