Verzorgende IG/ Verpleegkundige 4 – Den Bosch

Introductie

Op zoek naar een leuke uitdaging in de ouderenzorg? Affiniteit met wijkzorg en zelfstandig kunnen werken? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie heeft meerdere zelfsturende teams in de regio. De teams doen alles zelf zoals routes maken en roosters maken. Dezelfde gezichten bij cliënten thuis heeft de organisatie hoog in het vaandel staan. Ze zijn echt op zoek naar kandidaten voor minimaal 4 diensten per week. Ze zoeken geen “dagjes” kandidaten.

Functie

Je komt te werken in een vast klein team. Persoonlijk en dezelfde gezichten. Dit team stuurt alles zelf aan en zoekt een nieuwe collega (mag ook ZZP) om het team minimaal 3/4 diensten per week te komen versterken.

Functie eisen

In het bezit zijn van:

– Een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4

– Rijbewijs + eigen vervoer

– VOG

– Twee referenties

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Merel 06-13148899/010-2886604 merel@dedetacheerders.nl

Sollicitatie

Merel 06-13148899/010-2886604 merel@dedetacheerders.nl

Labels:, ,