Open Sollicitatie
Whatsapp

Verzorgende IG ZZP – Roosendaal

Verzorgende IG ZZP – Roosendaal

Introductie

Voor een zorginstelling in Roosendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste ZZP Verzorgende IG 3! Ben jij beschikbaar en ben je toe aan een leuke, nieuwe uitdaging op een locatie met kleinschalig wonen? Dan horen wij graag van jou!

Organisatie

Bij deze locatie kunnen dementerende ouderen zelfstandig wonen. Open communicatie en korte lijnen staan bij deze organisatie hoog in het vaandel, waardoor het erg prettig werken is.

Functie

Je gaat aan de slag als Verzorgende IG (niv 3). Je krijgt hier de tijd om bewoners echt aandacht te geven, jouw betrokkenheid maakt een warm thuis voor de bewoners van deze locatie.

Functie-eisen

– Je hebt een diploma Verzorgende IG 3;
– Je kunt een VOG overleggen;
– Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met klanten, familieleden en collega’s;
– Je bent een leuke, prettige collega die voor anderen klaar staat;
– Zelfstandig, flexibel, signalerend, initiatiefrijk;
– Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Roosendaal werken als ZZP Verzorgende 3 IG? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en