Stuur ons een whatsapp

Vind een baan

Schrijf je nu in

Inschrijven kun je zien als een
‘open sollicitatie’.

 • Uitzenden

  Als uw vaste medewerker niet beschikbaar is door vakantie, ziekte of verlof, dan heeft u voor die periode versterking nodig. Niet altijd is de duur van de bezetting in te schatten, evenals het aantal uren op langere termijn. Uitzenden is hiervoor dé oplossing.

  Lees meer

 • Detacheren

  Gedetacheerden kunnen worden ingezet in drukkere periodes, voor speciale projecten of om tijdelijk andere medewerkers te vervangen wegens ziekte of zwangerschap. Het verschil met uitzenden is dat we bij detacheren vooraf afspraken maken over de duur van de terbeschikkingstelling.

  Lees meer

 • Werving & Selectie

  De Detacheerders is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel . Het invullen van een vacature is een zaak die veel tijd, expertise en ervaring kost. Door het gehele werving en selectieproces voor u uit handen te nemen, heeft u hier geen omkijken meer naar.

  Lees meer

 • Payroll

  Bij payrolling bent u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van uw personeel. Dit kan gaan om vaste medewerkers maar ook om uitzendkrachten. Uw personeel komt vervolgens bij ons op de loonlijst. Hierdoor worden wij juridisch werkgever.

  Lees meer