Stuur ons een whatsapp

Kandidaten Onderwijs

Docent Scheikunde

Den Haag | Parttime Wim is een fantastische Scheikunde docent. Hij is vanaf januari weer beschikbaar. Hij beschikt over een eerstegraads bevoegdheid. Heeft u interesse in het volledige cv van Ron, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Docent Economie en M&O

Den Haag | Fulltime Chanien is een echte VMBO docente die zeer goed op de hoogte is van de laatste onderwijs vernieuwingen. ze is tweedegraads bevoegd. Haar klassenmanagement is goed en leerlingen zien haar graag voor de klas. Heeft u interesse in het volledige cv van Chanien, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Docent Engels/Frans tweedegraads

Noord-Brabant | 0,4 fte Eva is een vriendelijke docente die tweedegraads bevoegd is voor het vak Engels en Frans. Ze heeft veel vervangingswerkzaamheden gedaan binnen alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Eva is een vriendelijke docente die tweedegraads bevoegd is voor het vak Engels en Frans. Ze heeft veel vervangingswerkzaamheden gedaan binnen alle niveaus van het voortgezet onderwijs. . Op dit moment werkt ze voor ons bij een school voor voorgezet onderwijs als docente Engels voor 0,6 fte. Ze zoekt voor dit schooljaar nog een aanvulling voor 0,4 fte. Voor volgend schooljaar is ze op zoek naar een fulltime aanstelling.

Docent Natuurkunde eerstegraads

Zuid-Holland | 0.3 fte Jeroen is een jonge docent natuurkunde met een eerstegraads bevoegdheid. Hij heeft al een aantal jaren voor de klas gestaan en is nu op zoek naar een aanvulling op zijn huidige werkzaamheden . Hij is per direct beschikbaar voor 0,3 fte. Heeft u interesse in het volledige cv van Jeroen, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Docent Nederlands eerstegraads

Zuid-Holland | 0,6 fte Dorien is een enthousiaste en zeer ervaren docent Nederlands eerstegraads. Voor het schooljaar 2016 / 2017 zoekt zij een nieuwe uitdaging voor 0,6 fte. Heeft u interesse in het volledige cv van Dorien, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Docent Economie eerstegraads

Zuid-Holland | 10 uur Willem-Jan heeft een eerstegraads bevoegdheid voor economie en is zeer bekwaam voor het geven van M&O. Momenteel zoekt hij extra lesuren naast zijn huidige baan. Hij heeft m.n. ervaring in de bovenbouw van Havo en Vwo en is zeer ervaren met eindexamenklassen. Heeft u interesse in het volledige cv van Willem-Jan, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Docent Nederlands

Zuid-Holland | 16 uur Ayse is een doelgerichte docente met de nodige ervaring binnen het Voortgezet Onderwijs en het MBO. Ze heeft haar tweedegraads bevoegdheid en is op zoek naar een functie voor twee dagen in de week. Ze heeft ervaring met het lesgeven aan het VMBO en ook aan de onderbouw havo/vwo. Heeft u interesse in het volledige cv van Ayse, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Docent Wiskunde

Zuid-Holland | parttime - fulltime Vincent is een sociaal en enthousiaste docent wiskunde, hij is een teamspeler die het prettig vindt om leerlingen te helpen in hun ontwikkeling en groei. Vincent heeft al vele jaren ervaring als docent wiskunde en is bijna klaar met het behalen van zijn tweedegraads bevoegdheid. Vincent kan in het reguliere onderwijs aan de slag, maar is ook geschikt voor het Speciaal Onderwijs. Heeft u interesse in het uitgebreide curriculum vitae van Vincent dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 010-2886604. U kunt ook een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl

Roostermaker

Noord-Brabant - fulltime Paul is een ervaren roostermaker binnen het VO en MBO. GP-Untis en Magister zijn hem zeer bekend en tevens kan hij met Zermelo overweg. Door de gunstige ligging van zijn woonplaats kan hij zowel in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht fulltime aan de slag. Heeft u interesse in zijn volledige cv? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 010-2886604 of per email info@dedetacheerders.nl

Docent Engels tweedegraads

Godelieve is een zeer ervaren docent. In haar werk is ze zelfstandig, zorgvuldig, geduldig, daadkrachtig en behulpzaam . Zij heeft gewerkt binnen alle niveaus van het VO, kKent veel methodes en heeft ervaring met mentorraad. Zij is per direct beschikbaar voor 3 dagen in de week. Heeft u interesse in haar volledige cv? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 010-2886604 of per email info@dedetacheerders.nl.

Docent Biologie eerstegraads

Zuid- Holland | 0.8 fte Nadine is een jonge en gedreven docent. Zij heeft ervaring in de bovenbouw van havo en VWO maar staat ook open voor werk in het tweedegraads gebied om haar ervaring zoveel mogelijk uit te breiden. Nadine is per direct beschikbaar voor 4 dagen in de week. Heeft u interesse in haar volledige cv? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 010-2886604 of per email info@dedetacheerders.nl.