Kandidaten Zorg

Specialistisch Verpleegkundige

Zuid-Holland | 24 uur

Petra is een Verpleegkundige met een schat aan ervaring in de zorg. Ze heeft in de wijk gewerkt, in ziekenhuizen, als klantcoördinator en werkt nu als specialistisch verpleegkundige. Ze reist hiervoor door het hele land en komt bij mensen thuis. Ze legt nu antibiotica-infusen aan, verzorgt medicatietherapie, immuunglobulines, enzumtherapie en verzorgt wonden. Petra zoekt een soortgelijke functie als die ze nu heeft in de regio Gouda.

Heeft u interesse in het volledige cv van Petra, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Verzorgende IG

Zuid-Holland | fulltime

Rachel is een startende Verzorgende IG die graag intramuraal aan de slag wil. Rachel is zeer flexibel en per direct fulltime beschikbaar!

Heeft u interesse in het volledige cv van Rachel, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Verzorgende IG

Noord-Brabant | 32 uur

Roxan is een verzorgende IG die veel affiniteit en ervaring heeft met kleinschalig wonen. In de wijk heeft ze nog niet eerder gewerkt, maar dat lijkt haar wel erg leuk!

Heeft u interesse in het volledige curriculum vitae va Roxan, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of u kunt een email sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Verzorgende IG

Zuid-Holland | 24 uur Marike is een vriendelijke en verantwoordelijke Verzorgende IG en heeft ervaring met meerdere doelgroepen. Ze is op zoek naar een intramurale functie. Haar voorkeur gaat uit naar dag- en avonddiensten en ze is flexibel als er een dienst geruild moet worden.  Marike is per direct voor 24 tot 28 uur per week beschikbaar. Heeft u interesse in een uitgebreid cv van Marike, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2886604 of een mail sturen naar rotterdam@dedetacheerders.nl.

Verpleegkundige Niveau 4

Zuid-Holland | 24 uur Marion is een representatieve verpleegkundige die ervaring heeft opgedaan bij meerdere zorginstellingen op diverse afdelingen. Ze heeft 19 jaar voor hetzelfde ziekenhuis gewerkt en is daarna ook in verzorgingstehuizen aan de slag gegaan. Op dit moment draait Marion in het ziekenhuis ook verantwoordelijke diensten en weet dus wat er van haar wordt verwacht. Marion is per 1 februari voor circa 24 uur beschikbaar! Heeft u interesse in haar volledige cv? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 010-2886604 of per email info@dedetacheerders.nl.

HBO/Wijkverpleegkundige

Noord-Brabant | 24 - 28 uur Nanda is een wijkverpleegkundige die een passie heeft voor zorg. Ze is er even tussen uit geweest, maar wil dolgraag weer terug in de zorg. Haar BIG registratie is weer up-to-date. Heeft u interesse in haar volledige cv? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 010-2886604 of per email info@dedetacheerders.nl.

Verzorgende IG

Noord-Brabant | 16 - 24 uur Debby is een Verzorgende IG die het menselijk contact en het belang van de cliënt voorop stelt. Debby heeft sinds 2001 tot 2015 bij dezelfde organisatie gewerkt. Bij haar vorige werkgever werd er al aan aantal jaar met zelfsturende teams gewerkt waarbij iedereen een taak kreeg. Debby was bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de opleidingen, roosters en medicatie. Debby is er even tussenuit geweest door een operatie aan haar schouder en staat te popelen om weer aan de slag te gaan. Ze is op zoek naar een baan van 16-20 uur per week en is per direct beschikbaar! Heeft u interesse in het volledige cv? Neem dan contact met ons op telefoonnummer 010-2886604 of per email info@dedetacheerders.nl.