Stuur ons een whatsapp

Zorg

De Detacheerders is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaat voor vacatures binnen de zorg (verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen).

De Detacheerders weet wat nodig is om de juiste zorg-kandidaat te vinden. Werken in de zorg betekent werken met mensen. Naast het hebben van de juiste papieren is het daarom essentieel dat de kandidaat betrouwbaar en flexibel is, maar nog belangrijker dat hij of zij een hart voor mensen heeft.

Zodra wij een vacature binnen krijgen, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij benaderen de beschikbare kandidaten binnen ons netwerk en verspreiden de vacature via onze website en diverse andere kanalen. Op het moment dat we de perfecte kandidaat voor u gevonden hebben, helpen we u ook graag met de keuze tussen uitzenden, detacheren, payroll of werving en selectie.

Heeft u interesse in een van onze professionals of wilt u met ons van gedachten wisselen over uw personeelsbezetting, dan horen wij graag van u. Klik hier om contact op te nemen via ons contactformulier. U kunt ook uw vacature aanmelden.

Voor de vestiging in Rotterdam: (010) 288 66 04
Voor de vestiging in Amsterdam: 06 83 44 03 00