ICT

“IT” is niet meer weg te denken uit onze wereldwijde samenleving en daarin vervul jij een belangrijke rol. De ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op en zelfs de meest traditionele bedrijven gaan hierin mee. Om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden zijn top IT professionals nodig. Bij de Detacheerders ICT gaan we alleen voor de Crème de La Crème op IT-gebied en ligt de focus op Javanen, dot netters en C++/C# -ers, medior & senior engineers. Wij brengen vanuit ons brede netwerk interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar.

Altijd maatwerk

Iedere bemiddeling is maatwerk. Waar liggen de ambities van de IT-er en welke interessante klant & opdracht past hierbij. De Detacheerders ICT gaat deze uitdaging graag aan! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van matchen zetten we ons elke dag in om de juiste verbinding te maken. Door onze persoonlijke werkwijze volgen we de behoefte en ontwikkelingen van kandidaat en opdrachtgever op de voet en borgen wij continuïteit en groei voor beide partijen.

Groot Europees Netwerk

De Detacheerder ICT zet zich dagelijks in om haar Pan-Europese netwerk te onderhouden en uit te breiden, want de ontwikkelingen gaan niet alleen rap in Nederland! Door ons brede netwerk stromen de meest getalenteerde IT professionals, die op zoek zijn naar de gaafste uitdagingen.

Focus op ICT Specialisaties

Focus is het best, maar met een vleugje flexibiliteit! En dat is wat we doen bij De Detacheerders ICT. Onze focus ligt bij Java, .Net en C++, maar dat neemt niet weg dat je er met deze talen(ten) bent! Systemen worden steeds complexer en zijn allang niet meer opgebouwd uit een specifieke taal en daar vindt je onze flexibiliteit! Wij hebben de gezonde ambitie om altijd de juiste specialist(en) te vinden voor de juiste opdrachtgever.

De Detacheerders ICT ontzorgt

Wij zijn sterk in het ontzorgen van onze klanten en wij onderscheiden ons door onze leverbetrouwbaarheid en de excellente flexibiliteit & kwaliteit van IT professionals. Wij garanderen kwaliteit door mentaliteit. Voor de opdrachtgevers zijn wij een goed gecertificeerde en betrouwbare partner. Voor de medewerkers betekent dit onder andere persoonlijke begeleiding en prima arbeidsvoorwaarden en keurige huisvesting dichtbij de opdrachtgever. Wij hebben dagelijks nieuwe vacatures.

Bekijk ons actuele aanbod: VACATURES ICT