Open Sollicitatie
Whatsapp

Ben jij ZPP-er in de zorg? Maak gebruik van onze app!

Zorg Vacatures

Zorg vacatures

De Detacheerders werkt nauw samen met diverse verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en ziekenhuizen. Deze organisaties hebben continu behoefte aan kortdurende en/of langdurige invulling van vacatures. Het gaat hierbij veelal om functies als verzorgende IG, verpleegkundige of wijkverpleegkundige. Uiteraard hebben we ook andere functies binnen de zorg vacant.

Lees meer…

 

Ben jij ZZP’er in de zorg? Dan is onze Zorg App handig voor jou!

De Zorgplanner

Solliciteren

Introductie

Informatie combineren, vooruitkijken, puzzelen en snel schakelen met betrokkenen, daar word jij als operationeel planner blij van. Als operationeel planner ben jij samen met een team van planners verantwoordelijk voor optimale roosters voor jullie collega’s die in onze woonzorgcentra werken. Heb jij al ervaring met roosteren en plannen en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen richting een steeds tactischere rol? Solliciteer dan nu!

Functie

Als operationeel planner stel jij basisroosters op voor de verschillende zorgafdelingen die onder jouw hoede vallen. Ook ben jij de rots in de branding als er verstoringen zijn in het basisrooster. Jij schakelt snel bij ziekte en andere calamiteiten en weet met jouw sociale vaardigheden en oplossingsgerichtheid ervoor te zorgen dat alle diensten gevuld zijn. Zo kunnen zorgcollega’s doen waar zij goed in zijn: het verlenen van zorg en het bieden van een waardevolle dag voor de bewoners.

Functie-eisen

-Werk- en denkniveau op minimaal MBO 4 niveau.

-Werkervaring als planner.

-Ervaring met planningssystemen en wet- en regelgeving.

-Ervaring met het opstellen van rapportages;

Aanbod

-Salaris volgens cao VVT schaal 35: minimaal 2.266.72 en maximaal 3025,81 euro per maand (op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring).

-Een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd.

-8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

237,4 vakantie-uren op basis van 36 uur: hier gaan nationale feestdagen nog wel van af.

-Een vrijetijdsbudget van 150 euro. Een voetbalwedstrijd of een uitje naar het pretpark? Declareer één keer per jaar een activiteit waar jij gelukkig van wordt.

-Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

-Ruime loopbaan- en doorgroeimogelijkheden

-Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!

Inlichtingen

Joyce Borghouts| de Detacheerders 06-10993010

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Wil jij als verzorgende IG een steentje bijdragen en het vaste gezicht worden voor de bewoners van deze zorginstelling? Lees dan snel verder!

Functie

Je zet jouw vakkennis met veel passie in! Het is fijn dat als de gezondheid afneemt, iemand nog zoveel mogelijk zelfstandig kan zijn en jij hen het vertrouwen geeft. Dit betekent dat jij als verzorgende PG/Somatiek écht aandacht hebt voor de bewoner en goed kijkt wat hij/zij nog wel kan. Hierbij stimuleer je zoveel mogelijk het zelf doen. Daarnaast kijk jij ook wat een bewoner nodig heeft aan extra welzijnsactiviteiten, want met plezier oud worden vinden wij net zo belangrijk.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma mbo niveau 3 verzorgende IG of bent bereid dit te behalen. Je hebt ervaring met ADL-taken of bent bereid dit te leren. Je bent bereid onregelmatig te werken, tenzij je ervoor kiest om alleen in de nachten te werken.

Aanbod

Salaris volgens cao VVT schaal 35: minimaal €2266,72 en maximaal €3025,81 per maand (op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring). Contract met uren in overleg.

Ruime loopbaan- en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen op telefoonnummer 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Ben jij hulpvaardig, zelfstandig, geduldig en is kenmerkend aan jou dat je netjes werkt? Lees dan verder en solliciteer! Voor een woonzorggroep instelling in regio Schagen zijn wij op zoek een een huishoudelijk medewerker.

Organisatie

De zorginstelling is de partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Ouderen kunnen bij hun terecht voor thuiszorg, langdurige zorg, revalidatie & behandeling, welzijnsdiensten en dagactiviteiten.

Functie

Jij bent degene die bij cliënten thuis ondersteund in de huishouding. Daarbij verricht je huishoudelijke werkzaamheden zoals schoonmaken en was verzorging. Je kan worden ingezet voor schoonmaakwerkzaamheden binnen één van onze locaties. Daarnaast merk je bijzonderheden op in het huishouden en meld je dit indien nodig.

Functie-eisen

-Je kunt zelfstandig werken;

-Je hebt affiniteit met ouderenzorg;

-Je beschikt over goede sociale vaardigheden;

-Je kunt verantwoordelijkheid nemen voor je werkzaamheden;

-Je bent flexibel en meerdere dagen per week beschikbaar

-In het bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer is een vereiste.

Aanbod

-Een bruto maandsalaris tussen de €1.956,25 en € 2.416,15 bruto per maand conform cao VVT schaal 15;

-Vakantiegeld van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%;

Reiskostenvergoeding;

-Vele studie- en opleidingsmogelijkheden;

-Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waar je onder andere kan kiezen voor het aanschaffen van een fiets, laptop, tablet, mobiele telefoon, fitness vergoeding en andere artikelen.

Inlichtingen

Joyce Borghouts| de Detacheerders 06-10993010

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Voor een thuiszorg instelling in de Zaanstreek en Amsterdam zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker. Je werkt bij de mensen thuis en voert daar verschillende huishoudelijke taken uit. Het is mogelijk deze baan te combineren met schoolgaande kinderen.

Organisatie

Deze thuiszorg instelling is er voor iedereen die zorg nodig heeft. De deskundige zorg- en hulpverleners staan voor iedereen klaar. Hun dienstenaanbod is breed, van huishoudelijke hulp tot intensieve gezinsbegeleiding. De kwaliteit van zorg voor de cliënten heeft altijd bovenaan gestaan in de levering van hun diensten.

Functie

Als Huishoudelijk Medewerker ben je zelfstandig, integer en klantgericht. Je werkt bij mensen thuis en voert daar verschillende huishoudelijke taken uit. Je bent hygiënisch en ordelijk. Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en verlenen van zorg in de thuissituatie. Je bent in het bezit van eigen vervoer. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over goede omgangsvormen

Functie-eisen

Je bent flexibel beschikbaar.

Je bent representatief en communicatief vaardig

Je kunt uitstekend zelfstandig en sociaal vaardig

Aanbod

– salaris conform CAO VVT.

– Secundaire voorwaarden conform CAO VVT.

– Flexibel contract met uitzicht op een vast dienstverband.

– mogelijk deze baan te combineren met schoolgaande kinderen.

Inlichtingen

Joyce Borghouts| de Detacheerders 06-10 99 30 10, [email protected]

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Voor een opdrachtgever in regio Gouda en Rotterdam zoeken wij leuke en enthousiaste Verzorgenden IG voor de zomerperiode!

Organisatie

De thuiszorgteams zijn onderdeel van een grote zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland. Deze organisatie biedt ook intramurale zorg aan PG- en somatische cliënten in hun verpleeghuizen.

Functie

Je gaat als ZZP Verzorgende IG aan de slag in een thuiszorgteam. Je richt je op het met gerichte ondersteuning de zelfredzaamheid van cliënten zoveel mogelijk op hetzelfde niveau te houden. Je verleent ADL-zorg, dient medicatie toe en biedt ondersteuning aan mantelzorgers.


Functie-eisen

– Je beschikt over een diploma verzorgende IG

– Je kunt goed zelfstandig werken;

– Je beschikt over rijbewijs met eigen vervoer.

– Tijdens de zomerperiode beschikbaar

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Joyce op telefoonnummer 0610993010

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Ben jij een verbindende manager die goed kan netwerken, sterk is in het samenstellen en coachen van teams en hou je van een uitdaging? Dan ben jij de manager zorg VPT die wij zoeken!

Organisatie

Deze zorgorganisatie is een van de grootste spelers in de regio van Gouda. Er is hier ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie

In de functie van manager zorg VPT geef je uitvoering aan het opgestelde plan om VPT in de wijk op te zetten. Je start met het opzetten van de VPT teams en motiveer je medewerkers om goede en persoonsgerichte zorg- en dienstverlening op maat te leveren op basis van de individuele wensen en behoeften van onze cliënten. Tegelijkertijd zorg je voor het opbouwen van een klantenbestand waar de teams ingezet kunnen worden. Om dat te bereiken bouw je aan een goed relatienetwerk met alle collega-instellingen en externe verwijzers in de regio en onderhoud je vervolgens dit netwerk en breidt dit verder uit waar mogelijk. Je bent integraal verantwoordelijk voor het budget en rapporteert direct aan de directeur.

Functie-eisen

Een afgeronde hbo opleiding;

Werkervaring als verpleegkundige en met VPT is een pre;

Ervaring met het samenstellen en coachen van teams;

Resultaatgericht en ruime ervaring met projectmatig werken en het aansturen van collega’s;

Kennis van bedrijfsvoering (financiën);

Kennis van de sociale kaart.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden voor jou als manager zorg VPT zijn conform de cao VVT, functiegroep 65, plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor 32-36 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid zal dit worden omgezet naar een vast dienstverband.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen op telefoonnummer 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Voor een opdrachtgever in regio Krimpenerwaard zoeken wij een leuke en enthousiaste Verzorgende IG voor minimaal 20 uur! Wil jij aan de slag in de thuiszorg? Dan hebben wij leuke mogelijkheden!

Organisatie

De thuiszorgteams zijn onderdeel van een grote zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland. Deze organisatie biedt ook intramurale zorg aan PG- en somatische cliënten in hun verpleeghuizen.

Functie

Je gaat als ZZP Verzorgende IG aan de slag in een thuiszorgteam. Je richt je op het met gerichte ondersteuning de zelfredzaamheid van cliënten zoveel mogelijk op hetzelfde niveau te houden. Je verleent ADL-zorg, dient medicatie toe en biedt ondersteuning aan mantelzorgers.


Functie-eisen

– Je beschikt over een diploma verzorgende IG

– Je kunt goed zelfstandig werken;

– Je beschikt over rijbewijs met eigen vervoer.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen op telefoonnummer 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Voor een opdrachtgever in regio Gouda zoeken wij een leuke en enthousiaste Verzorgende IG voor minimaal 20 uur! Wil jij aan de slag in de thuiszorg? Dan hebben wij leuke mogelijkheden!

Organisatie

De thuiszorgteams zijn onderdeel van een grote zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland. Deze organisatie biedt ook intramurale zorg aan PG- en somatische cliënten in hun verpleeghuizen.

Functie

Je gaat als ZZP Verzorgende IG aan de slag in een thuiszorgteam. Je richt je op het met gerichte ondersteuning de zelfredzaamheid van cliënten zoveel mogelijk op hetzelfde niveau te houden. Je verleent ADL-zorg, dient medicatie toe en biedt ondersteuning aan mantelzorgers.


Functie-eisen

– Je beschikt over een diploma verzorgende IG

– Je kunt goed zelfstandig werken;

– Je beschikt over rijbewijs met eigen vervoer.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen op telefoonnummer 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Organisatie

De thuiszorgteams zijn onderdeel van een grote zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland. Deze organisatie biedt ook intramurale zorg aan PG- en somatische cliënten in hun verpleeghuizen.

Functie

Je gaat als ZZP Verzorgende IG of als Verpleegkundige niv. 4 aan de slag in een thuiszorgteam. Je richt je op het met gerichte ondersteuning de zelfredzaamheid van cliënten zoveel mogelijk op hetzelfde niveau te houden. Je verleent ADL-zorg, dient medicatie toe en biedt ondersteuning aan mantelzorgers.


Functie-eisen

– Je beschikt over een diploma verzorgende IG

– Je kunt goed zelfstandig werken;

– Je beschikt over rijbewijs met eigen vervoer.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Joyce op telefoonnummer 06-10 99 30 10

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Ben jij een enthousiaste Persoonlijk begeleider die stevig in zijn of haar schoenen staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Deze zorginstelling heeft verschillende locaties. Je kunt hier zowel op een PG afdeling werken als op een somatische afdeling. Het gaat hier om ouderen zorg.

Functie

Binnen de functie als persoonlijk begeleider krijg jij de volledige verantwoordelijkheid en vrijheid om de cliënten elke dag een stapje verder te helpen. Denk hierbij aan het opstellen, uitvoeren en evalueren van zorgplannen. Je krijgt hierin meerdere cliënten onder je om doelen voor hen na te streven. Elk traject is hierin anders, waarin het belangrijk is dat je als begeleider stevig in jouw schoenen staat.

Functie-eisen

-MBO 4 Sociaal Pedagogisch Werk


-MBO 4 Maatschappelijke Zorg


-Gerelateerde MBO 4 opleiding


-Je bent bereid onregelmatige diensten te draaien


-Je kan je flexibel opstellen


-Je kan goed samenwerken en bent enthousiast

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Joyce Borghouts| de Detacheerders 06-10 99 20 10

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct via de solliciteerbutton! Joyce Borghouts| de Detacheerders 010-2886604

Solliciteren

Introductie

Ben jij iemand met passie voor de ouderenzorg en die graag coördineert? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie in omgeving van Rotterdam biedt ouderenzorg zowel intra- als extramuraal. Je komt te werken bij een prettige organisatie met leuke, flexibele teams! De uren zijn bespreekbaar maar je kunt hiervoor zo’n 24 tot 32uur per week aan de slag. Het zal vooral om dagdiensten gaan.

Functie

Als coördinerend verpleegkundige ben jij iemand die motiveert, coacht en instrueert collega’s in het kwaliteitsdenken en de verpleegtechnische handelingen. Je draagt actief bij in een veilig leerklimaat en neemt aandachtsvelden zoals palliatieve zorg, wondzorg etc. onder je hoede. Samen met andere functionarissen zoals de EVV-er en de coördinerend woonbegeleider bevorder je het samenspel met mantelzorgers om de cliënten optimaal te verzorgen en begeleiden. Naast dat je helpt aan bed denk je mee over het beleid en verzorg je klinische lessen bijvoorbeeld over logisch redeneren.

Functie-eisen

• In het bezit is van het diploma verpleegkundige (niveau 4, 5 of 6)?

• Aantoonbare ervaring en affiniteit heeft met cliënten met een psychogeriatrische/somatische zorgvraag?

• Beschikt over aantoonbare kwaliteiten op het gebied van coördineren, motiveren, samenwerking en coaching?

• Zowel zelfstandig functioneert als goed met anderen samenwerkt?

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen Doest Zorg 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Rotterdam werken als Coördinerend Verpleegkundige? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Ben jij iemand met passie voor de ouderenzorg en die graag coördineert? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie in omgeving van Gouda biedt ouderenzorg zowel intra- als extramuraal. Je komt te werken bij een prettige organisatie met leuke, flexibele teams! De uren zijn bespreekbaar maar je kunt hiervoor zo’n 24 tot 32uur per week aan de slag. Je bent alle dagen van de week beschikbaar voor dag en avonddiensten.

Functie

Als coördinerend verpleegkundige ben jij iemand die motiveert, coacht en instrueert collega’s in het kwaliteitsdenken en de verpleegtechnische handelingen. Je draagt actief bij in een veilig leerklimaat en neemt aandachtsvelden zoals palliatieve zorg, wondzorg etc. onder je hoede. Samen met andere functionarissen zoals de EVV-er en de coördinerend woonbegeleider bevorder je het samenspel met mantelzorgers om de cliënten optimaal te verzorgen en begeleiden. Naast dat je helpt aan bed denk je mee over het beleid en verzorg je klinische lessen bijvoorbeeld over logisch redeneren.

Functie-eisen

• In het bezit is van het diploma verpleegkundige (niveau 4, 5 of 6)?

• Aantoonbare ervaring en affiniteit heeft met cliënten met een psychogeriatrische/somatische zorgvraag?

• Beschikt over aantoonbare kwaliteiten op het gebied van coördineren, motiveren, samenwerking en coaching?

• Zowel zelfstandig functioneert als goed met anderen samenwerkt?

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen Doest Zorg 0630769145

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Rotterdam werken als Coördinerend Verpleegkundige? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Ben jij een daadkrachtige (ZZP) Verzorgende IG of Helpende plus? Dan zoeken wij jou!


Organisatie

Deze zorginstelling heeft verschillende locaties. Je kunt hier zowel op een PG afdeling werken als op een somatische afdeling.

Functie

We zijn op zoek naar een verzorgende IG en Helpende plus die de kwaliteit van de zorg hoog in het vaandel heeft staan. Ben jij 24-32 uur per week beschikbaar? Reageer dan snel!

Functie-eisen

-Je beschikt over een diploma Helpende inclusief het certificaat medicatie delen.

-Je beschikt over kennis van belevingsgerichte zorg en methodisch werken.

-Je hebt een cliëntgerichte houding.

-Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen


– Je hebt een diploma Verzorgende IG 3;

– Je kunt een VOG overleggen;

– Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met klanten, familieleden en collega’s;

– Je bent een leuke, prettige collega die voor anderen klaar staat;

– Zelfstandig, flexibel, signalerend, initiatiefrijk;

– Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.


Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010-2886604

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als VIG of Helpende zzp’r intramuraal werken? Solliciteer direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Zet jij als Helpende Plus het welzijn van de cliënt voorop en ben je pas tevreden als de cliënt dat ook is? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je aan de slag binnen een kleine betrokken zorgorganisatie met korte lijnen? Dan is deze vacature Helpende Plus zeker iets voor jou!

Organisatie

Deze organisatie in omgeving van Oosterhout biedt ouderenzorg zowel intra- als extramuraal. Een prettige organisatie met leuke, flexibele teams! De uren zijn bespreekbaar maar je kunt hiervoor zo’n 20 tot 28uur per week aan de slag. Het zal vooral om dag- en avonddiensten gaan op alle dagen van de week.

Functie

Als Helpende Plus bied je verzorging en begeleiding aan cliënten volgens het opgestelde zorgplan. Hierin staan welzijn, zorg en zelfredzaamheid van de cliënt centraal. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. Ieder mens heeft immers een eigen verhaal.

Functie-eisen

-Je beschikt over een diploma Helpende inclusief het certificaat medicatie delen.

-Je beschikt over kennis van belevingsgerichte zorg en methodisch werken.

-Je hebt een cliëntgerichte houding.

-Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Oosterhout werken als verzorgende? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Lijkt het jou leuk om als verzorgende IG werkzaam te zijn in de thuiszorg? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! In deze functie kom je te werken in de regio Rotterdam. Ben jij beschikbaar en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan horen wij graag van jou!

Organisatie

In deze functie kom je te werken in regio Rotterdam, dat dagelijks zorg verleend aan cliënten in de verschillende wijken in Rotterdam. In de dagelijkse zorg staan wijkgericht werken, verbreding van de doelgroep en innovatie centraal

Functie

Je gaat aan de slag als Verzorgende IG, jij combineert de dagelijkse zorg voor de cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon.Ook ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor alle zorg rondom de cliënten. Van adl tot alle verpleegtechnische handelingen die noodzakelijk zijn.

Functie-eisen

– Je hebt een diploma Verzorgende IG 3;

– Je kunt een VOG overleggen;

– Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met klanten, familieleden en collega’s;

– Je bent een leuke, prettige collega die voor anderen klaar staat;

– Zelfstandig, flexibel, signalerend, initiatiefrijk;

– Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Rotterdam werken als ZZP Verzorgende 3 IG? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Zoek jij een leuke, mooie werkomgeving waar je werkt in een fijn team van professionals en wil je werken in Oosterhout? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie in omgeving van Oosterhout biedt ouderenzorg zowel intra- als extramuraal. Een prettige organisatie met leuke, flexibele teams! De uren zijn bespreekbaar maar je kunt hiervoor zo’n 20 tot 28uur per week aan de slag. Het zal vooral om dag- en avonddiensten gaan op alle dagen van de week.

Functie

– Je biedt verzorging en begeleiding aan cliënten volgens het opgestelde zorgplan waarin welzijn, zorg en zelfredzaamheid van de cliënt centraal staan;
– Je stemt samen met collega’s de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt;
– Je gaat mee in de ontwikkeling naar een resultaatverantwoordelijk team.

Functie-eisen

– Diploma verzorgende IG;

– Een cliëntgerichte houding;

– Kennis van belevingsgerichte zorg en methodisch werken;

– Bereidheid tot het werken van wisseldiensten;

– Verklaring Omtrent Gedrag.

– Flexibiliteit;

– Kwaliteitsgerichtheid;

– Interpersoonlijke sensitiviteit;

– Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;

– Probleemanalyserend vermogen.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Oosterhout werken als verzorgende? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!Solliciteren

Introductie

Voor een zorgvilla in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar een daadkrachtige Verzorgende IG of EVV’er! Je kunt aan de slag voor 24-36 uur per week. Voor de Verzorgende IG functie is 16 uur ook bespreekbaar. 

Organisatie

De statige locatie waar je komt te werken, maakt onderdeel uit van een grotere organisatie. Zij bieden persoonlijke zorg, geborgenheid, comfort en begeleiding aan senioren. De zorgvraag is divers en gaat van zelfstandig wonende cliënten die een steuntje in de rug nodig hebben tot intensievere zorg.

Functie

Je krijgt een zelfstandige baan bij een luxe villa en bent mede verantwoordelijk voor het verlenen van zorg gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. Daarnaast zorg jij ervoor dat de bewoners, en hun familie, zich prettig en thuis voelen; gastvrijheid is belangrijk. De bewoners willen zelfstandig wonen gecombineerd met zorg die zij nodig hebben, in hun naar eigen wens ingerichte appartement. Je signaleert veranderingen in de zorgvraag en bespreekt dit met collega’s, daarnaast ben je in staat ook zelfstandig beslissingen te nemen.

Functie-eisen

  • Je beschikt over affiniteit met geriatrie (dementie)
  • Je bent in bezit van diploma IG of EVV
  • Je bent deskundig, flexibel en kunt goed samenwerken
  • Je beschikt over inlevingsvermogen
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team Zorg op 010-2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via onderstaande button!

Solliciteren

Introductie

Wij zoeken een gedreven Verzorgende IG voor een vast dienstverband, omgeving Utrecht! Je werkt op locatie, 24-32 uur per week, je treedt direct in dienst bij de werkgever.

Organisatie

Deze VVT-organisatie biedt kleinschalig wonen in tweekamerappartementen en serviceappartementen. Op de locatie heerst een gemoedelijke sfeer. Je komt te werken in een team van betrokken collega’s!

Functie

Je bent samen met de collega’s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig. Ook begeleid je leerlingen en stagiaires.

Je kunt altijd een dag vrijblijvend meelopen!

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MBO-3 Verzorgende, je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt je kennis en ervaring graag met jouw collega’s.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij een organisatie werken met hart voor de cliënten? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Voor een leuk, hecht thuiszorgteam in Voorschoten zoeken wij gedreven ZZP Verzorgenden IG en Helpenden plus!

Organisatie

Thuiszorgteam Voorschoten is onderdeel van een grote VVT-organisatie in Den Haag e.o. Zij hebben een eigen kantoor waar ze elkaar na de routes ontmoeten, vanuit dit kantoor werken zij wijkgericht in Voorschoten. De cliënten kijken naar je uit en zijn blij als je langskomt.

Functie

Binnen het thuiszorgteam bied je zorg, ondersteuning, een luisterend oor en kijk je samen met de cliënt naar oplossingen. Samen maakt het team het voor ouderen mogelijk om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Functie-eisen

Wat wij vragen:

– MBO diploma Verzorgende IG of Helpende niveau 2 Zorg en Welzijn (+Medicatiemodule 3.02)
– Goede kennis van de Nederlandse taal (spreken en schrijven);
– In het bezit van eigen vervoer (fiets, bromfiets of auto).

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.


Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in Voorschoten in de thuiszorg werken? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Introductie

Wil jij aan de slag als Verpleegkundige niveau 4 of 5 in Rotterdam e.o. en direct een contract voor onbepaalde tijd? Zoek dan niet verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote organisatie voor ouderenzorg in Rotterdam e.o. Zij bieden thuiszorg en zorg op locatie. Totaal werken er 5000 betrokken zorgprofessionals.

Functie

Je levert met het team de dagelijkse zorg, coördineert de taken, loopt visite met de arts en je hebt contactverzorgende taken voor enkele bewoners. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Je hebt de nodige ervaring opgedaan als verpleegkundige en je weet op juiste wijze je collega’s aan te spreken op gedrag en ziet toe op het leveren van kwalitatief goede zorg. Je stelt jezelf en je collega’s altijd de vraag ”hoe kan het beter en hoe gaan we dit vervolgens bereiken en bewaken?”

Hiernaast ben je lid van diverse werkgroepen als medicatie, MIC etc. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de ouderenzorg. Kortom een afwisselende baan met mooie ontwikkelingsmogelijkheden!

Functie-eisen

– Diploma Verpleegkundige niv. 4 of niv. 5;
– Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met klanten, familieleden en collega’s;
– Je bent een leuke, prettige collega die voor anderen klaar staat;
– Zelfstandig, flexibel, signalerend, initiatiefrijk;
– Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Rotterdam centrum werken als verzorgende? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!


Team Zorg

Als je in de zorg werkt weet je hoe belangrijk persoonlijk contact kan zijn. Bij welke werkgever pas jij eigenlijk het beste? Die perfecte match krijgen we telkens weer voor elkaar. Hoe we dat doen? Gewoon met persoonlijk contact.

Administratie

Een goed georganiseerde administratie zorgt voor een gestroomlijnde werkwijze. Omdat dit bij de Detacheerders goed geregeld is kunnen we onze tijd besteden aan persoonlijk contact. Aandacht voor jou en voor onze opdrachtgevers.

Ontwikkeld door en