Stuur ons een whatsapp

ZZP Verpleegkundige / Verzorgende IG (sterk in vpt-handelingen) thuiszorg – Prinsenbeek

Introductie

Wil jij per direct of vanaf 1 augustus as. aan de slag als ZZP Verpleegkundige of ZZP Verzorgende IG (sterk in vpt handelingen) op een leuke ochtendroute in de thuiszorg in omgeving Breda? En waar je 3 a 4 dagen per week kunt werken van 7.30-12.30 uur? Neem dan snel contact met ons op! Wij gaan direct voor je aan de slag!

Organisatie

Bij deze opdrachtgever werken veel zorgverleners in de thuiszorg, met heel veel plezier! Zij werken in kleine teams en verlenen zorg aan cliënten die zelfstandig willen blijven wonen, ernstig ziek zijn of bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.

Functie

Je streeft naar de beste zorg voor de cliënt. Je bent zichtbaar in de buurt en zoekt samen met cliënten naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten.

Je verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces.

Functie-eisen

– Je hebt een diploma Verpleegkunde 4 of Verzorgende IG 3;
– Je kunt een VOG overleggen;
– Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met klanten, familieleden en collega’s;
– Je bent een leuke, prettige collega die voor anderen klaar staat.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je een goed uurtarief krijgt! Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010 2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Breda werken als verzorgende 3 IG of verpleegkundige 4? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Labels:, , ,