Stuur ons een whatsapp

ZZP Verzorgende AG/IG/VPK niv. 4 – Lansingerland

Introductie

Wij zoeken een leuke, enthousiaste ZZP VIG/VAG/VPK voor regio Langsingerland! Je komt te werken in een enthousiast thuiszorgteam voor minimaal 12 uur per week tijdens de zomerperiode.

Organisatie

Het thuiszorgteam is onderdeel van een grote zorgorganisatie in de regio. Deze organisatie biedt ook intramurale zorg aan PG- en somatische cliënten in hun verpleeghuizen.

Functie

Je gaat als ZZP Verzorgende AG of IG of als Verpleegkundige niv. 4 aan de slag in een thuiszorgteam, tijdens de zomerperiode. Je richt je op het met gerichte ondersteuning de zelfredzaamheid van cliënten zoveel mogelijk op hetzelfde niveau te houden. Je verleent ADL-zorg, dient medicatie toe en biedt ondersteuning aan mantelzorgers. Als verpleegkundige ben je in staat om de verpleegtechnische handelingen te verrichten.

Functie-eisen

– Je beschikt over een diploma Verzorgende AG of IG of Verpleegkundige niv. 4;
– Je kunt goed zelfstandig werken;
– Je beschikt over rijbewijs met eigen vervoer.

Aanbod

De Detacheerders biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden afhankelijk van je leeftijd en ervaring. In overleg met jou zorgen we ervoor dat je goed wordt ingeschaald conform de CAO VVT. Daarnaast vinden wij een goede samenwerking met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers belangrijk. Dit doen we door korte lijntjes, persoonlijk contact en werken we op basis van wederzijds vertrouwen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met ons team Zorg 010-2886604.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Labels:, , ,