Open Sollicitatie
Whatsapp

zzp Verzorgende IG Extramuraal Thuiszorg – Tiel

zzp Verzorgende IG Extramuraal Thuiszorg – Tiel

Introductie

Heb jij hart voor de zorg en wil jij bijdragen aan ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorg? Kom dan werken als verzorgende in Tiel en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor cliënten.

Organisatie

Samen maken wij het verschil elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij deze zorginstelling vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen geven we kleur aan het leven van mensen.

Functie

Als verzorgende IG ben je de onmisbare schakel in de persoonlijke verzorging voor onze cliënten. Je vindt het waardevol om cliënten te ondersteunen in de dagelijkse zorg. Je komt bij de mensen thuis en bent te gast in hun privé-omgeving. Je bouwt een band op met jouw cliënten. Ze vertrouwen jou en waarderen je aanwezigheid. Je bent dan ook een collega met een warme persoonlijkheid, oftewel echt een mensen-mens. Omdat elke omgeving anders is, vraagt dit veel van jouw creativiteit en improvisatievermogen. Iedere cliënt heeft andere wensen, hierdoor voel je feilloos aan wanneer je zichtbaar of juist onzichtbaar moet zijn. Zelfredzaamheid is belangrijk, hierdoor kunnen ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Je reikt jouw hulp aan, maar cliënten doen het zoveel mogelijk zelf. Verzorgende is een solistische functie. Je bent zelfstandig, maar niet alleen. Binnen jouw collegiale team zijn korte lijnen, waardoor je toch snel kan schakelen. Jouw baan is flexibel. Dit betekent dat je in de ochtenden en/of avonden werkzaam bent. Hierdoor ben jij de middagen vrij en kun je deze naar eigen vrijheid invullen.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende; mbo verzorgende IG. Kom je uit de kraam- of gehandicaptenzorg dan bekijken we graag jouw mogelijkheden. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien ook in het weekend. Je vindt het leuk om voor een grote organisatie te werken. Hierdoor kom je in aanraking met alle niveaus van zorg. Je bent beschikbaar voor 16-24uur per week.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Jurgen Doest 0630769145 of Andjena Autar 0610993010 team Zorg.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je in de omgeving van Tiel werken als Verzorgende IG? Solliciteer dan direct via de solliciteerbutton!

Solliciteren

Ontwikkeld door en